Diensten

CNC Draaien

Bij EMA Tech is CNC-draaien een vertrouwd proces waarin jarenlange expertise is opgebouwd. Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen. Ontdek de mogelijkheden van CNC-draaien bij EMA Tech!

We maken gebruik van zeer moderne en volledig computergestuurde Okuma CNC-draaibanken. CNC-draaien is volledig geautomatiseerd waardoor nauwkeurige en herhaalbare sneden mogelijk worden gemaakt. Dankzij de combinatie van deze machines en ervaren personeel, geeft CNC-draaien een goed resultaat bij complexe vraagstukken zoals het bewerken van meer massieve cilindervormige producten. Uiteraard mag je rekenen op een constante hoge kwaliteit en grote mate van precisie. Voorbeelden van producten die wij voor onze klanten bewerken zijn: schroefassen, stuurbuizen, zuigerstangen en uiteraard cilinders.

Enkelstuks of kleine series

CNC-draaien in enkelstuks of kleine series. Metaalbewerking bij EMA Tech

EMA Tech gebruikt verschillende soorten draaitechnieken waarbij wij altijd de draaitechniek kiezen die het beste bij jouw product past. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw opdracht te bespreken. EMA Tech denkt graag en goed met je mee!

Sfeerimpresse

Dit werk mag gezien worden

Meer informatie & contact

Wat mag EMA Tech voor jou maken?

Wil je meer informatie ontvangen over CNC-draaien of wil je een offerte aanvragen voor producten die je wilt laten CNC-draaien? Aarzel niet en stel EMA Tech jouw vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Contact opnemen
Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl