Diensten

CNC frezen

Bij EMA Tech beschikken we over moderne en computergestuurde CNC-freesmachines met ruime opspanmogelijkheden en gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers. Die combinatie garandeert dat we je met uiteenlopende opdrachten om metaal te frezen uitstekend van dienst kunnen zijn.

Wij kunnen complexe en nauwkeurige vormen creëren en vervolgens produceren als prototype of enkelstuks. Maar ook voor seriematig werk kan je bij ons terecht. Uiteraard verzorgen wij dit exact conform je wensen. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de hoge kwaliteit van EMA Tech.

CNC frezen houdt in dat er samen met geavanceerde en computerondersteunde software wordt gewerkt om de bewegingen van de freesmachine te besturen en complexe vormen met hoge nauwkeurigheid te produceren. CNC frezen maakt daarnaast een snelle productie mogelijk van een grotere hoeveelheid herhaalbare onderdelen met minimale tolerantie. Door het gebruik van CNC-bewerkingen kan de snelheid en precisie van de productie aanmerkelijk verbeteren.

Het proces

Het proces van frezen nader uitgelegd

  • We selecteren de juiste frezen voor het type metaallegering;
  • We selecteren de juiste parameters uit het freesproces (bijvoorbeeld snelheid en RPM) waarbij we rekening houden met het type legering;
  • We maken een indeling in fasen. Bijvoorbeeld initieel frezen, nauwkeurig frezen en nafrezen
Sfeerimpresse

Dit werk mag gezien worden

Kennis en ervaring

Hoogwaardig CNC-frezen dankzij ruime kennis en ervaring

EMA Tech is in staat om binnen uiteenlopende branches aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Dat doen we dankzij de inzet van een ervaren team medewerkers in combinatie met moderne freesmachines. Met meer dan 10 jaar ervaring behoren vrijwel alle freesbewerkingen bij EMA Tech tot de mogelijkheden.

Meer informatie & contact

Wat mag EMA Tech voor jou maken?

Wil je meer informatie ontvangen over CNC-frezen of wil je een offerte aanvragen voor producten die je wilt laten CNC-frezen? Aarzel niet en stel EMA Tech jouw vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Contact opnemen
Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl