Onze achtergrond

Over EMA Tech

Al sinds 2011 is familiebedrijf EMA Tech actief in fijnmetaal. Sinds het bestaan van ons bedrijf heeft de samenwerking met onze klanten altijd centraal gestaan. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.

Vanuit een modern pand in Someren-Eind werken we met een team ervaren en goed opgeleide werknemers die écht van hun vak houden. Dankzij een modern en veelzijdig machinepark werkt EMA Tech met de nieuwste technieken en kunnen we elke klantwens ook daadwerkelijk waarmaken.

EMA Tech is hoge kwaliteit en flexibiliteit. Op de fijnmechanische markt willen ons daarom onderscheiden met een flexibele instelling en het leveren van producten conform klantwens met een zeer hoge kwaliteit. We maken onderdelen, samengestelde producten en sub-assemblees en complete installaties. Wat ons drijft? Elk onderdeel dat wij in opdracht mogen maken doet er toe! Dat wil zeggen dat de producten met grootst mogelijke zorg wordt gemaakt, wij te allen tijde meedenken en altijd zuinig omspringen met de grondstoffen.

Hoge kwaliteit en flexibiliteit

De speerpunten

Bij EMA Tech wordt je product binnen de gestelde eisen met de grootste zorg geproduceerd. Ook als daar een keer spoed achter zit omdat er anders een machine bij jouw bedrijf (te) lang stil dreigt te vallen. Jouw probleem is ons probleem. Met die gedachte en onze flexibele insteek hebben we als doel om onze klanten zo veel mogelijk tegemoet te komen.

Samen sterk

Ons werk is teamwerk

Met een toegewijd en enthousiaste instelling willen we een goede klantrelatie realiseren. In plaats van opdrachtgever-producent relatie streven wij naar een relatie waarin samenwerken centraal staat. We geloven er in om gebruik te maken van elkaars sterke punten, zodat we voor elkaar van meerwaarde zijn. Alleen dan ontstaat er volgens ons een echte win-win situatie.

Goed gereedschap is het halve werk

Naast kundige medewerkers die gepassioneerd met hun vak bezig zijn, beschikt EMA Tech over een modern machinepark. Stuk voor stuk machines van kwaliteitsmerken (waaronder Okuma) die zijn voorzien van de nieuwste technologie. Met deze machines kunnen we probleemloos jouw producten draaien of frezen met de nauwste toleranties en altijd conform jouw eisen.

Contact ons!

Kennismaken? Graag!

Heb jij een fijnmechanisch onderdeel nodig of wil je technisch advies en ben je benieuwd naar wat EMA Tech dan voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak kennis met ons bedrijf!

Contact opnemen
Martijn van Eijk
Kristel van Eijk
Harrie van Eijk
Carl Raijmakers
Ronnie Brouwers
Ad Crommentuijn
Thijs Paijens
Jan Stultiëns
Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl