Zomerstop 🙂 Bouwvak vakantie!

Wij wensen jou een fijne zomer! Bij EMA Tech, specialist in hoogwaardige fijnmechanische componenten, willen we je op de hoogte brengen van onze aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak vakantie. Houd rekening met onze zomerstop in week 31 en week 32, en onze beperkte aanwezigheid in week 30 en 33.

Tijdens de bouwvak vakantie hechten wij veel waarde aan rust en ontspanning, zodat ons team volledig opgeladen en gemotiveerd aan de slag kan zodra we weer open zijn. Daarom zijn wij gesloten in week 31 (van 31 juli) en week 32 (van 7 augustus).

In week 30 (van 24 juli) en week 33 (van 14 augustus) zijn we beperkt aanwezig met een kleinere bezetting. We zullen er alles aan doen om jou tijdens deze periode van dienst te zijn, maar houd er rekening mee dat de responstijden iets langer kunnen zijn dan je gewend bent. We waarderen jouw begrip in deze periode en verzekeren je dat we na onze vakantie vol energie weer voor jou klaarstaan.

Vragen?

Contact opnemen met EMA Tech?

Wij staan graag voor je klaar om je vragen persoonlijk te beantwoorden. Neem contact op met EMA Tech en vraag naar Martijn.

Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl