Diensten

Nabewerkingsmethodes

Om ervoor te zorgen dat het product helemaal naar wens is qua uiterlijk en kwaliteit, bieden we bij EMA Tech een grote variatie aan nabewerkingsmogelijkheden. Onder nabewerking verstaan wij bewerkingsprocessen die kenmerken van de betreffende onderdelen verbeteren.

Voorbeelden zijn de oppervlakteruwheid, de algemene duurzaamheid, het uiterlijk of de corrosiebestendigheid van een product. Wij denken graag met je mee als het gaat om de keuze van een passende nabewerkingsmethode voor jouw product. Ben je op zoek naar een specifieke afwerking van jouw product? EMA Tech helpt je met het maken van de juiste keuze. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om de juiste afwerking te kiezen.

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding bij de keuze van een nabewerkingsmethode

Wij bieden uiteenlopende diensten op het gebied van nabewerking en oppervlakte afwerking. Dat geldt voor CNC-bewerkte onderdelen maar ook voor plaatwerk. We vragen naar de eindbestemming van het product en naar het gebruiksdoel. Is het bijvoorbeeld bestemd voor buitengebruik en moet het bestand zijn tegen regen en wind? Dan is extra roestbestendigheid een belangrijk punt. Maar ook als het product bijvoorbeeld nog niet de juiste kleur heeft, is EMA Tech je graag van dienst.

Coating

Coating services

Producten moeten maar al te vaak voortijdig worden vervangen door roestvorming terwijl het product zelf eigenlijk nog prima functioneert. Om dit te voorkomen, biedt EMA Tech diverse coating services aan. Denk aan een zinkcoating (galvaniseren) voor staal en ijzer, nikkel/chroom coatings of het anodiseren van aluminium of titanium. Stuk voor stuk methodes die de duurzaamheid van het product aanmerkelijk kan verhogen.

Afwerkingen

Oppervlakte afwerkingen

Voor het verbeteren van uiterlijke kenmerken, biedt EMA Tech diverse toepassingen. Zo kunnen we jouw product polijsten om sporen van CNC-bewerking, verontreiniging of oxidatie te verwijderen en daarmee het uiterlijk van een onderdeel verbeteren. Maar stralen, verven en poedercoaten zijn mogelijk. Welke oppervlakte afwerking je ook wenst, bij EMA Tech kiezen we in goed overleg altijd de beste optie!

Sfeerimpresse

Dit werk mag gezien worden

Meer informatie & contact

Welk product mag EMA Tech voor jou een nabewerking geven?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden op het gebied van nabewerkingsbehandelingen of wil je een offerte aanvragen voor producten die je wilt laten nabewerken? Aarzel niet en stel EMA Tech jouw vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Contact opnemen
Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl