EMA Tech levert maatwerkproducten voor de auto-industrie

EMA Tech heeft een breed assortiment producten ontwikkeld specifiek voor de auto-industrie. Elk onderdeel wordt intern ontworpen en vervaardigd met behulp van de modernste technieken en materialen.

Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne machines die ons in staat stellen om nauwkeurig en efficiënt te produceren. Dit betekent dat wij de kwaliteit van elk product van begin tot eind kunnen waarborgen. De producten voor de auto-industrie ondergaan ook diverse nabewerkingen. EMA Tech biedt op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan de individuele behoeften en specificaties van onze klanten te voldoen.

Om roestvorming te voorkomen worden deze geanodiseerd. Het anodiseren verhoogt de duurzaamheid en corrosiebestendigheid van de producten, maar het zorgt ook voor een opvallende afwerking. EMA Tech biedt diverse coating services aan. Denk aan zinkcoating voor staal en ijzer of nikkel/chroom coatings. Ook oppervlakte afwerkingen zoals graveren kunnen door ons verzorgd worden.  Het graveren voegt een extra laag van personalisatie toe, wat essentieel is in de competitieve automobielmarkt.

Sfeerimpressie

Dit werk mag gezien worden

Vragen over dit project

Persoonlijk advies nodig? Martijn staat voor je klaar

Wij bieden uiteenlopende diensten op het gebied van nabewerkingen en oppervlakte afwerking. Heb je vragen over de diverse mogelijkheden of wil je meer informatie over hoe we jouw project kunnen maken? Aarzel niet om contact op te nemen met Martijn. Hij staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van persoonlijk advies en samen met jou de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden. Neem vandaag nog contact op met Martijn en ontdek de voordelen van ons efficiënte draai-freesproces bij Ematech.

Wij doen net dat beetje extra. Immers, meedenken met de klant is voor ons een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking en een solide klantrelatie.
Met behulp van een ervaren medewerkers en een modern machinepark kunnen wijn uw opdracht professioneel en desgewenst snel behandelen.
Wij brengen draaien, frezen, oppervlaktebehandelingen en nabewerkingsmethodes tot één bedrijf. Gewoon in Someren-Eind.
Met de juiste kennis en ervaring staat het team van EMA Tech klaar om ook jouw producten met de grootste zorg en precisie te produceren.

Kanaaldijk Zuid 1D
5712 BJ Someren

Bel ons:
+31 49 32 24 003
Mail ons:
info@ema-tech.nl